18 Ιαν 2012

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο 38χρονος με το παιδικό πορνό

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 38χρονος από τα Μάλια που συνελήφθη έχοντας στην κατοχή του σκληρό πορνογραφικό υλικό με πρωταγωνιστές ... ακόμη και 3χρονα παιδάκια, σε βάρος των οποίων ασελγούν ενήλικες (Διαβάστε εδώ για τη σύλληψή του). 


Μετά την απολογία του, εισαγγελέας και ανακρίτρια αποφάσισαν να τον αφήσουν ελεύθερο ως την εκδίκαση της υπόθεσης, με την υποχρέωση εκ μέρους του να εμφανίζεται τρεις φορές την εβδομάδα στο Α.Τ. της περιοχής του αλλά και μην έρχεται σε επαφή με παιδιά!

Βίντεο με τρίχρονα

Τόσο οι φωτογραφίες όσο και τα βίντεο προκαλούν αηδία αλλά και οργή εναντίον όλων εκείνων που απολαμβάνουν να παρακολουθούν τέτοιες σκηνές, πληρώνοντας πολλές φορές αδρά για να τα αποκτήσουν.

Σε βάρος του 38χρονου, ο οποίος φέρεται να αποδέχεται ότι κατείχε το υλικό αλλά σε καμία περίπτωση δεν το διακινούσε, έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Τα ηλεκτρονικά του «ίχνη» είχαν εντοπιστεί από τους «χάκερς» της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος τις τελευταίες 30 ημέρες στο πλαίσιο του προγράμματος τελευταίας τεχνολογίας με το οποίο είχε εξοπλιστεί η υπηρεσία για τον εντοπισμό τέτοιων δραστηριοτήτων.

Εκτός από τον 38χρονο, φέρεται να εντόπισαν τα «ίχνη» ακόμα πέντε ατόμων.Πηγή: http://www.cretalive.gr

Πρόληψη και όχι απαγόρευση για τους κινδύνους στο διαδίκτυο

Συνέδριο σε θέματα ασφαλούς πλοήγησης από την ΕΛ.ΑΣ Έμφαση στην πρόληψη και όχι στην απαγόρευση. Αυτό τονίστηκε κατά το 4 ο  Συνέδ...